Vliegen

Een vliegenplaag kan heel snel om zich heen grijpen in huis of kantoor en leegstaande panden. Als een vliegenprobleem onopgemerkt blijft kan grote gevolgen hebben in aantallen en ontwikkeling. Er zijn soorten die zich slechts in enkele dagen kunnen ontwikkelen van ei tot volwassen insect.

Mochten mensen vliegenplaag ontdekken dan is dit meestal op waar mensen niet vaak komen zoals een zolder en kan de plaag zich onopgemerkt ontwikkelen. Het is makkelijk toegankelijk voor vliegen en het biedt een rustige plek om te overwinteren. Ook kunnen er andere oorzaken zijn van vliegen overlast , misschien een dood dier zoals een muis of een rat waar vliegen door aangetrokken worden.

Vliegen dalen regelmatig neer op rottend materiaal, uitwerpselen, voedsel en andere oppervlakten, waardoor ze veel ziektes over kunnen brengen zoals salmonella en parasitaire wormen. Voor een juiste bestrijding van vliegen is het belangrijk te determineren (vast te stellen) om welke soort vlieg het gaat, omdat iedere vlieg andere leef en verblijf gewoontes hebben.

Bij Krul Ongedierte Bestrijding bent u aan het juiste adres bestrijding en preventie.

De ongedierte bestrijder van het Noorden! Wij zijn actief in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland en werken volgens het IPM.

  Expertise
  No-nonsens
  Adequaat en verantwoord bestrijden
  Gediplomeerd
  Particulier en zakelijk

Offerte aanvragen