Spinnen bestrijden op een milieuvriendelijke manier.

Heeft u last van spinnen, spinnenwebben en overig vervuiling o.a. uitwerpselen van spinnen op uw balkon, terras, kozijnen, windveren of om uw woning of bedrijf? Wij Krul Ongedierte Bestrijding kunnen daar iets aan doen. Spinnen zijn onschuldige insecten maar kunnen een hoop overlast geven.

Na de spinnen behandeling van Krul Ongedierte Bestrijding wordt de ondergrond bedekt met een vuil afstotende beschermlaag waardoor spinnenwebben niet meer hechten en de spinnen vertrekken. Na de behandeling door ons is uw woning of bedrijfspand langdurig beschermt tegen spinnen overlast.

Krul Ongedierte Bestrijding gebruikt een milieubewust product om spinnen overlast te behandelen en te voorkomen. Chemische middelen hebben een enorme impact voor het milieu, mens en dier. Wij helpen u graag van uw overlast af, maar wel op een verantwoorde manier en een gecertificeerd Biologisch product.

Na de behandeling zijn de behandelde oppervlakken langdurig beschermd tegen spinnen, spinnenwebben en vervuiling. Bovendien blijft het schilderwerk langer mooi door de beschermlaag die we aanbrengen. Hoe lang het precies beschermt blijft is natuurlijk wel afhankelijk van de weersinvloeden en de grootte van de spinnen populatie. Normaal zijn 2 behandeling per jaar voldoende om gegarandeerd het hele jaar van overlast en vervuiling verlost te zijn.

Voorkom overlast en vraag vandaag nog een offerte aan!

De ongedierte bestrijder van het Noorden! Wij zijn actief in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland en werken volgens het IPM.

  Expertise
  No-nonsens
  Adequaat en verantwoord bestrijden
  Gediplomeerd
  Particulier en zakelijk

Offerte aanvragen