Ratten bestrijding Winsum

Last van ratten? Dan bent u bij Krul Ongedierte Bestrijding aan het juist adres. Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van ratten, muizen en andere knaagdieren. De ratten bestrijding van Winsum en omstreken.

In het landelijke gebied in de provincie Groningen komen relatief veel ratten en muizen voor. Deze knaagdieren kunnen bijvoorbeeld in een melkveehouderij of in de akkerbouw voor veel schade zorgen. Gelukkig bieden wij vanuit Krul Ongediertebestrijding de helpende hand toe. Middels een unieke, gifvrije methode bestrijden wij op een zeer efficiënte de ratten, muizen en overige knaagdieren.

Ratten bestrijding in Winsum tegen de scherpste prijs!

Voor een bedrag van 650 euro excl. BTW per jaar komen wij circa 12 keer per jaar bij je langs. Daarbij bestrijden we de rattenplaag, voeren we preventiemaatregelen uit en inspecteren we de huidige situatie. Hierbij houden we een bestrijdingslogboek bij, stellen we een compleet bestrijdingsplan op en zorgen we voor zogeheten ratten dozen. Met deze ratten dozen lokken wij de ratten in de val, zodat ze geen schade meer aan kunnen richten.

Wij bieden deze dienst aan voor alle melk-, veehouderij en akkerbouw bedrijven in de gehele regio Groningen. Doordat wij in de gehele regio actief zijn, weten wij exact weer op dienen te letten. Ratten bestrijding Winsum heeft simpelweg geen verrassingen meer voor ons; wij weten exact hoe we moeten handelen en welke werkzaamheden het gewenste effect opleveren.

Herkenning van ratten

Om ratten efficiënt te kunnen bestrijden is het belangrijk te weten hoe ze er uit zien en hoe ze leven. De Zwarte Rat (huisrat) heeft ten opzichte van de Bruine Rat (rioolrat) grotere ogen en oren. De staart van de Zwarte Rat is langer dan die van de Bruine Rat. Als je van een dode rat de staart over de rug legt en hij komt tot over de kop van de rat heb je veel kans dat het om de Zwarte Rat gaat.

Onze methode bij rattenbestrijding

Bij het bestrijden van de ratten hanteren wij een unieke methode. Deze methode, IPM methode, bestaat uit meerdere stappen. Deze stappen tezamen vormen een zeer efficiënte methode waarmee de ratten op een perfecte en duurzame manier bestrijd worden. Zo is het een feit dat dit een volledig gifvrije rattenbestrijding betreft; we strooien dus geen gif uit over bijvoorbeeld je land of in je gebouw.

Zoals gezegd bestaat de IPM methode uit enkele stappen. Allereerst komen wij bij jou ter plekke observeren om een indruk te krijgen van de huidige situatie. Bij deze observatie kijken wij onder meer waar de ratten vandaan komen en waar de ratten naar toe vluchten. Daarbij bekijken we de vluchtwegen, de voedselbronnen, de verplaatsingspatronen en hun gedrag. Al deze factoren geven ons een duidelijk beeld van de actuele situatie.

Op basis van die bevindingen stellen wij een uitgebreid plan van aanpak op. Dit plan van aanpak leggen we ook graag aan jou voor, zodat je exact weet hoe wij de ratten aan gaan pakken. Hierbij maken wij uit ook een risico-inventarisatie, aangezien wij geen schade aan jouw bedrijf, gebouwen of land aan willen richten.

In het plan van aanpak is een belangrijke rol weggelegd voor een uitgebreide bestrijdingsstrategie. Deze strategie verschilt keer op keer, aangezien de strategie afhankelijk is van de omstandigheden, de hoeveelheid ratten en de schade die de ratten aan weten te richten.

Bij het uitvoeren van de IPM-methode richten wij ons op het handboek ‘Beheersing rattenpopulaties’. Vanuit Krul Ongediertebestrijding beschikken wij over de juiste certificaten om dit handboek op de juiste manier op te (kunnen) volgen.

 

Waarom kiezen voor Krul Ongedierte Bestrijding?

  Expertise
  No-nonsens
  Adequaat en verantwoord bestrijden
  Gediplomeerd
  Particulier en zakelijk

Waarom is ratten bestrijding zo belangrijk?

Al jarenlang zijn wij actief bezig met ratten bestrijding in Winsum. We hebben reeds veel boeren en ondernemers blij kunnen maken met het bestrijden van de ratten in gebouwen en op het land. Als wij deze ratten bestrijding niet uit zouden voeren, zouden de ratten vrij spel hebben. Deze knaagdieren kunnen onwijs veel schade aanrichten. Op zowel de korte als op de lange termijn kunnen ratten gevaarlijk zijn voor jouw bedrijfsvoering en de toekomst van jouw melk-, veehouderij of akkerbouwbedrijf.

Het ‘lastige’ van ratten is dat deze knaagdieren zich overal op kunnen houden. Ze zitten in en rondom woningen, in en rondom schuren, in de riolering, in het open veld en langs het water. Doordat ratten zich op onwijs veel verschillende plekken bevinden, is het lastig om deze ratten te bestrijden. Dankzij de IPM-methode die wij gebruiken, gaat de bestrijding van de ratten desondanks efficiënt en snel. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf geen schade meer op kan lopen door de aanwezigheid van de ratten. Door de ratten op een efficiënte manier te bestrijden, loop je al met al weinig risico op de nadelige gevolgen van een rattenplaag.

Ratten bestrijding zorgt er tevens voor dat je in een hygiënische omgeving kunt leven en kunt werken. Ratten deinen er namelijk ook niet voor terug om jouw huis binnen te dringen en daar op zoek te gaan naar eten. Al met al heeft ratten bestrijding dus zwaarwegende voordelen voor zowel jouw privé leven als voor zakelijke doeleinden.

Met de unieke dienst die wij aanbieden, slechts 650 euro excl. BTW per jaar, kunnen wij óók op jouw terrein de ratten bestrijden. Veel ondernemers en boeren in en rondom Winsum zijn je reeds voorgegaan.

Meer informatie over ratten bestrijding in Winsum en omstreken?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder. Uw rattenbestrijder van Winsum.

 

Voor ratten bestrijding zijn wij o.a. werkzaam in de volgende werkgebieden:

Delfzijl, Appingedam, Groningen, Winsum, Loppersum, Uithuizen, Oude Pekela, Veendam, Hoogezand, Sappemeer, Haren, Slochteren, Winschoten, Vlagtwedde, Bellingwolde, Bedum, Ten Boer, Stedum, Ten Post, Garmerwolde, Termunten, Termunterzijl, Woldendorp, Nieuwolda, Blauwe Stad, Bad Nieuweschans.

De ongedierte bestrijder van het Noorden! Wij zijn actief in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland en werken volgens het IPM.

  Expertise
  No-nonsens
  Adequaat en verantwoord bestrijden
  Gediplomeerd
  Particulier en zakelijk

Offerte aanvragen