Ratten bestrijding Veendam

Heeft u in uw huis, in uw schuur of op uw weiland last van muizen en ratten? Dan bent u zeker niet de enige. Deze knaagdieren komen in Nederland relatief veel voor en richten flinke schade aan. Doordat deze knaagdieren aan alles en nog wat knagen, kunnen zowel gebouwen als het land flinke schade oplopen. Mede hierom is het van belang om de ratten op een efficiënte manier te bestrijden.

Er is nóg een reden om deze ratten te bestrijden; deze knaagdieren zijn alles behalve hygiënisch. Wilt u graag in een hygiënische omgeving leven en werken? Dan kunt u gebruik maken van de diensten van Krul Ongediertebestrijding. Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van ratten in Veendam en omstreken en zijn ook u graag van dienst.

 

Werkwijze ratten bestrijding Veendam

Bij het bestrijden van de ratten werken wij altijd volgens een vaste methode. Dit betreft de zogeheten IPM methode; deze methode bevat meerdere stappen en is volledig duurzaam. Het doel van de IPM methode is dan ook om de ratten op een zo’n efficiënt en duurzaam mogelijke manier te bestrijden.

Allereerst beginnen wij met een observatie van de situatie bij u op het terrein. Wij observeren de aanwezigheid van ratten, maar ook de aanwezigheid van plekken waar ratten zich graag schuil houden. Daarbij kunt u denken aan vochtige gebouwen, aan vieze plekken en aan de randen van slootjes en vijvers. Tijdens deze observatie kijken we ook nog de verplaatsingspatronen, het gedrag van de ratten, de vluchtwegen en de voedselbronnen. Aan de hand van deze observatie stellen wij vervolgens een plan van aanpak op. Dit plan van aanpak is dus volledig afgestemd op de situatie bij u op het terrein.

In dit plan van aanpak zetten we uitgebreid uiteen hoe wij de ratten gaan bestrijden. Daarbij maken we uitsluitend gebruik van een gifvrije rattenbestrijding; op uw land of in uw gebouwen wordt dus géén gif uitgestrooid.

Om de IPM methode op de juiste wijze uit te voeren, hanteren wij het handboek ‘Beheersing rattenpopulaties’. Wij beschikken bovendien over alle certificaten om de ratten op een legale en juiste wijze te mogen bestrijden.

 

Ratten bestrijding in Veendam tegen de scherpste prijs

Door de jaren heen hebben wij onwijs veel ervaring opgedaan met het bestrijden van ratten. Wij weten hierdoor exact welke methodieken wél werken en welke methodieken níet werken. Op basis daarvan hebben we de unieke IPM methode ontwikkeld, waarmee we snel en efficiënt de gewenste resultaten kunnen behalen. Dit levert voor u meerdere voordelen op, waaronder een zeer scherpe prijs.

Voor een bedrag van 650 euro exclusief BTW komen wij ongeveer 12 keer per jaar bij u langs. Tijdens deze bezoeken analyseren wij de huidige situatie en voeren we preventiemaatregelen uit. We houden een bestrijdingslogboek bij, passen het bestrijdingsplan indien noodzakelijk aan en dragen zorg voor de benodigde ratten dozen. Met dank aan deze ratten dozen is het mogelijk om de ratten in de val te lokken, zodat de ratten geen verdere schade aan uw gebouwen en land aan kunnen richten.

Wij bieden onze diensten voor zowel particulieren als zakelijke klanten aan. U kunt in ieder geval te allen tijde een beroep doen op onze ervaring, kennis en duurzame bestrijdingsmethode.

 

Het belang van rattenbestrijding

Heeft u op uw land of in uw gebouwen veel last van ratten of andere knaagdieren? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Ratten richten namelijk onwijs veel schade aan en kunnen bijvoorbeeld een groot deel van de oogst teniet doen. Ook in gebouwen kunnen de ratten grote schade aanrichten, waardoor u met een flinke kostenpost te maken krijgt. Dat is eigenlijk één van de belangrijkste redenen om gebruik te maken van de diensten van Krul Ongediertebestrijding.

Daarnaast is het een feit dat ratten niet de gewenste hygiëne met zich mee brengen. Door de ratten op een duurzame manier te bestrijden, is het mogelijk om de gewenste hygiëne weer te verkrijgen. Hierdoor kunt u weer op een gezonde en prettige manier leven en werken.

 

Met onze unieke IPM methode zijn wij in staat om de ratten op een zeer efficiënte manier te bestrijden. U betaalt daar een bedrag van slechts 650 euro exclusief BTW per jaar voor. Veel ondernemers en boeren in en rondom [plaats] zijn u reeds voorgegaan. Wij komt graag met u in contact om nader kennis te maken!

 

Waarom kiezen voor Krul Ongedierte Bestrijding?

  Expertise
  No-nonsens
  Adequaat en verantwoord bestrijden
  Gediplomeerd
  Particulier en zakelijk

 

Met de unieke dienst die wij aanbieden, slechts 650 euro excl. BTW per jaar, kunnen wij óók op jouw terrein de ratten bestrijden. Veel ondernemers en boeren in en rondom Groningen zijn je reeds voorgegaan.

Meer informatie over ratten bestrijding in Veendam en omstreken?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder. Uw rattenbestrijder van Veendam.

De ongedierte bestrijder van het Noorden! Wij zijn actief in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland en werken volgens het IPM.

  Expertise
  No-nonsens
  Adequaat en verantwoord bestrijden
  Gediplomeerd
  Particulier en zakelijk

Offerte aanvragen