Over Krul Ongedierte Bestrijding

Wij zijn een jonge onderneming in de ongedierte bestrijding en hout aantastende organismen. Zelf zijn we gevestigd in het Eemsdelta gebied en opereren wij in de provincies Groningen Drenthe en Friesland.

Ons streven is een zo natuurlijk mogelijke aanpak van bestrijding om zo min mogelijke giftige stoffen de wereld in te brengen. Soms is dit niet altijd haalbaar maar de focus ligt hier wel op en werken wij volgens het Intergrated Pest Management (IPM)

 

Integrated Pest Management (IPM)

Integrated Pest Management (IPM), ook wel bekend als Integrated Pest Control (IPC), is een brede aanpak die praktijken voor economische bestrijding van plagen integreert.

IPM wil plaagpopulaties onder het economische letselniveau (EIL) onderdrukken. De Voedsel- en Landbouworganisatie van de VN definieert IPM als “de zorgvuldige overweging van alle beschikbare ongediertebestrijdingstechnieken en daaropvolgende integratie van passende maatregelen die de ontwikkeling van plaagpopulaties ontmoedigen en pesticiden en andere interventies op economisch verantwoorde niveaus houden en risico’s voor gezondheid en het milieu IPM benadrukt de groei van een gezond gewas met zo weinig mogelijk verstoring van agro-ecosystemen en moedigt natuurlijke ongediertebestrijdingsmechanismen aan.

Entomologen en ecologen hebben sinds de jaren zeventig de aanzet gegeven tot IPM-plaagbestrijding. IPM zorgt voor een veiliger ongediertebestrijding.

De introductie en verspreiding van invasieve soorten kan ook met IPM worden beheerd door risico’s te verkleinen, terwijl de voordelen worden geoptimaliseerd en de kosten worden verlaagd.

De ongedierte bestrijder van het Noorden! Wij zijn actief in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland en werken volgens het IPM.

  Expertise
  No-nonsens
  Adequaat en verantwoord bestrijden
  Gediplomeerd
  Particulier en zakelijk

Offerte aanvragen