Knaagdierenval huren

De PIPER™ 2.0 is een multiple catch knaagdierval die zonder onderbreking in staat is om de meest voorkomende knaagdieren te vangen, zoals:

  • huismuizen (Mus musculus),
  • bruine ratten (Rattus norvegicus),
  • zwarte ratten (Rattus rattus).

De val is gemaakt van eenvoudige en resistente materialen. Hij is veilig voor mensen, niet-doeldieren of het milieu omdat er geen gif, gevaarlijke stoffen of verontreinigende stoffen gebruikt worden. De PIPER™ 2.0 voldoet aan de zelfcontroleprocedures voor hygiëne (H.A.C.C.P.).

Knaagdieren worden aangetrokken door een mix van natuurlijk lokaas (PIPER MIX) en klimmen via de ladder naar de binnenkant van de val. Zodra ze de val betreden, detecteert een infraroodsensor de aanwezigheid van het knaagdier en wordt het ingebouwde valluik geactiveerd. In een fractie van een seconde valt het knaagdier in de bak die gevuld is met de PIPER-SOL vloeistof.

De PIPER™ 2.0 is uitgerust met een geïntegreerde schakeling die de status van de val en de batterij alsook het aantal vangsten registreert. De val werkt ofwel met de meegeleverde batterijen of kan aangesloten worden op het elektriciteitsnet.

Afmetingen van de val: 51 cm (hoogte) x 32,3 cm (diameter)

Gewicht val (wanneer leeg): 5,8 kg

De ongedierte bestrijder van het Noorden! Wij zijn actief in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland en werken volgens het IPM.

  Expertise
  No-nonsens
  Adequaat en verantwoord bestrijden
  Gediplomeerd
  Particulier en zakelijk

Offerte aanvragen