Problemen met faunabeheer duiven verjagen duiven wering?

Duiven verjagen duiven wering faunabeheer.

Heeft u problemen met faunabeheer duiven verjagen duiven wering, reeën, vossen, ratten, konijnen, eenden,  één of meer van deze dieren.

Bent u opzoek naar een oplossing voor duiven verjagen of duiven wering of stelt u steeds de vraag hoe kom ik van mijn duiven af?

Dan kan krul Ongedierte bestrijding middels faunabeheer er voor zorgen dat u geholpen word.

Wij gaan hierbij goed te werk en zorgen ervoor dat de dieren op een diervriendelijke en verantwoordelijke manier worden geweerd en weg blijven.

De juiste manier waarop dit gebeurt verschilt uiteraard per dier, intensiteit van de overlast en de locatie.

Volgens de wet natuurbescherming worden er in Nederland alle, vogels en zoogdieren beschermd, behalve in bijzondere situaties.

Dit betekent dat er niet mag worden gehandeld en ingegrepen in populaties, tenzij deze schade toebrengen of de volksgezondheid in gevaar brengen.

Het bestrijden of verstoren van vogels en zoogdieren is dan ook niet zomaar toegestaan. Er zijn daarom regels en richtlijnen vastgesteld voor faunabeheer, duiven verjagen, duiven wering.

Uitzonderingen

Vogels en zoogdieren die momenteel nog bescherming genieten in de Natuurwet, kunnen straks onder bepaalde voorwaarden worden geweerd of bestreden. Want wanneer dieren zoals vogels, konijnen, steenmarters en vleermuizen schade aanrichten, overlast veroorzaken of ziektes overbrengen, mogen wij onder bepaalde voorwaarden ingrijpen.

Dit kan met het doel om risico’s ten aanzien van volksgezondheid, openbare veiligheid en kwetsbare flora en fauna te beperken. Wij zijn het gespecialiseerd bedrijf in het beheer, wering en eventuele bestrijding van deze dieren die normaliter niet tot plaagdieren worden gerekend.

Wij hebben een brede kennis op het gebied van faunabeheer, landbouw, milieu en de toepassing daarvan in de praktijk. Dit door onze jaren lange ervaring in de jacht en schadelijk wild bestrijding. Zo lossen wij onder andere problemen op van:

  • Vogels
  • Reeën
  • Vossen
  • Konijnen
  • Steenmarters
  • Mollen
  • Vleermuizen
  • Ratten

Vogelwering

Heeft u last van duiven rondom uw bedrijf of terrein?
Dan is het verstandig om snel te handelen, de risico’s die de ontlasting van de duiven met zich mee brengen is geen kleinigheid. Het is jammer om een extra kostenpost te moeten opnemen omdat uw bedrijfspand door de duif is beschadigt, daarnaast wilt u natuurlijk een schone en veilige omgeving creëren voor uw klanten en werknemers.
Duiven zijn gehecht aan hun omgeving en niet snel te verjagen.

Schakel daarom een professional in Krul Ongedierte Bestrijding.

Hulp bij faunabeheer?Duiven verjagen of duiven wering

Wilt u meer informatie over faunabeheer of vogelwering, of wilt u graag een vrijblijvende offerte opvragen?
Neem contact met ons op via telefoon, mail of middels ons contact formulier.

De ongedierte bestrijder van het Noorden! Wij zijn actief in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland en werken volgens het IPM.

  Expertise
  No-nonsens
  Adequaat en verantwoord bestrijden
  Gediplomeerd
  Particulier en zakelijk

Offerte aanvragen