Biologische Vliegenbestrijding Agrarische sector

Onze agrarische sector in Nederland hecht een grote waarde aan een gezonde en veilige omgeving voor mens en dier en een duurzaam milieu. Krul Ongedierte Bestrijding beschikt over gifvrije producten en werkwijzen. Daar waar mogelijk gebruiken wij geen giftige bestrijdingsmiddelen.

Onze biologische bestrijding word gedaan met de natuurlijke vijanden van de vlieg, de sluipwesp en de roofvlieg. Desondanks dat vliegen op een effectieve manier worden bestreden , is de biologische vliegen bestrijding ook nog eens voordeliger geprijsd ten opzichte van de chemische vliegen bestrijding.

De sluipwesp heeft de grootte van een speldenknop en beweegt zich voort in mestputten, hij is de natuurlijke vijand van de vlieg, hij parasiteert zich via zijn angel in de vliegenpop. Hierdoor sterft de pop van de vlieg. De sluipwesp voorkomt zo dat de vlieg zich kan ontwikkelen tot een volwassen vlieg. Dit zorgt ervoor dat de biologische vliegen bestrijden het probleem bij de bron aanpakt. De levenscyclus van de sluipwesp is +/- 3 weken. Om de overlast van vliegen effectief te bestrijden moeten de sluipwespen 2 keer worden ingezet in de mestputten.

Daarnaast doen wij ook biologische vliegen bestrijding met de roofvlieg. De roofvlieg blijft in de drijfmestkelder leven, hierdoor hebben uw dieren er geen last van. De roofvlieg larven voeden zich met de larven van vliegen. Ook deze roofvlieg zorgt ervoor dat de vlieg zich niet meer kan ontwikkelen tot een volwassen vlieg. Na 6-8 weken is de roofvlieg populatie zo gegroeid dat nog maar weinig vliegen het volwassen stadium bereiken.

Met deze Methodes Van Krul Ongedierte Bestrijding wordt vliegenoverlast vrijwel altijd op een biologische manier behandeld. Echter moet de behandeling vroeg in het jaar worden opgestart om effectief te zijn in het vliegenseizoen.

Wilt u vliegenoverlast deze zomer voorkomen maak snel een afspraak!

De ongedierte bestrijder van het Noorden! Wij zijn actief in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland en werken volgens het IPM.

  Expertise
  No-nonsens
  Adequaat en verantwoord bestrijden
  Gediplomeerd
  Particulier en zakelijk

  Bel 06 – 52052113

Offerte aanvragen