Zakelijk

Krul ongedierte Bestrijding gebruikt de nieuwste methodes en vakkennis om uw problemen met ongedierte op te lossen en zelfs te voorkomen. U kunt bij ons terecht voor het bestrijden van houtworm, ratten, muizen, wespen en alle andere kleine insecten. Dit alles proberen wij op een zo natuurlijk mogelijke en humane manier te realiseren.

 

Ongediertebestrijding

Binnen uw onderneming kan ongedierte vaak grote en nadelige gevolgen hebben. Wij bieden een ongedierte preventieplan en 2 maandelijks rapportage. Ook gif vrije bestrijding, denk hierbij aan een val zonder omkijken met lokaas met een capaciteit van 50 knaagdieren en geen stank overlast van rottende kadavers. Of u vliegen probleem in uw cafetaria of melkveehouderij. Dit alles natuurlijk gif vrij!

Tevens bent u bij ons aan het juiste adres om bedrijfspanden, huizen, etc. te weren tegen bijvoorbeeld knaagdieren. Ook doen wij controles of uw onroerend goed op de juiste manier beschermd is tegen deze plaagdieren.

Kortom neemt ongedierte de overhand? Krul helpt u uit de brand!

Wering-Preventie-Beheersing

De ongedierte bestrijder van het Noorden! Wij zijn actief in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland en werken volgens het IPM.

  Expertise
  No-nonsens
  Adequaat en verantwoord bestrijden
  Gediplomeerd
  Particulier en zakelijk

  Bel 06 – 52052113

Offerte aanvragen